Poèetna stranica Kivela Fiat Kivela Alfa Romeo Kivela Salon Kivela Servis  
Kivela Kivela
Fiat - Osobna vozila Kivela
Kivela
Nova Panda oprema i cijene
Kivela
Kivela Tipo HB - SW
Kivela Tipo Sedan
Kivela Fiat Doblo
Kivela 500
Kivela 500X
Kivela 500 L
Kivela Nova Panda
   
Kivela KOMERCIJALNA VOZILA
Kivela

Što to čini razliku između osobnosti i imitacije?

Rađa se danas ali volimo je već trideset godina. Kompaktna je ali i sposobna iznenaditi nas svakog dana jer jedino ona zna biti toliko jednostavna, funkcionalna, inovativna. A sada, još ljepša i bogatija no ikada.

Jer Panda je takva: jednostavno više.

Panda se ne može imitirati jer je oduvijek automobil u kojem je suština odredila oblik. To je ono što je čini jedinstvenom: vanjština odražava sve ono što nosi u duši. Funkcionalnost, čvrstoću, inteligenciju, slobodu. Panda, svojim stilom izražava želju da svakim danom iziđe malo izvan okvira.

Panda. Simply More.

Profinjena i jedinstvena, kao najljepše kreacije Made in Italy, Panda je dotjerana mekanim ali izraženim linijama, koje njen stil čine nepogrešivim i vrijednim divljenja. Pogled kreće od osmjehujuće prednje maske do gracioznog stražnjeg dijela sa svjetlima u povišenom položaju, prolazeći bočnom stranom na kojoj se nalazi treći prozor sa zatamnjenim kutovima koji pruža efekt neprekinute staklene površine.

Panda je automobil koji je osmišljen polazeći od unutrašnjosti i zadržavajući vanjske proporcije u savršenoj ravnoteži. Lijepa iznutra i izvana. I stvarno, u unutrašnjosti Pande sve je divno, od upravljačke konzole uokvirene okvirom u boji u kojem je integriran pretinac, do visoko postavljene ručice mjenjač a kako bi bila na dohvat ruke, i do svih drugih detalja koji će te zabavljati dok ih otkrivaš i koristiš, kao što je nova ručna kočnica koja najbolje iskorištava prostor i svojim jedinstvenim oblikom.

Što znači zaljubiti se u suštinu?

Toliko napredan automobil nije mogao biti rođen bilo gdje. Za njegovu izgradnju bila je potrebna vrlo inovativna tvornica, učinkovita i sposobna svijetu dati automobile koje su napravili talijani. Tvornica Pomigliano d’Arco u Napulju: industrijska zona koja je u 12 mjeseci dovedena do tehnološkog i organizacijskog savršenstva, sa postrojenjima koji nisu samo najnapredniji u Fiatovom svijetu nego su i među najnaprednijima u svijetu uopće.

Kad sjedneš u Pandu otkrit ćeš što to ljubav na prvi pogled pretvara u pravu ljubav. Kvaliteta. To je nešto konkretno, povezano sa svim fazama projektiranja i izrade automobila: visokootporni materijali, akustični komfor, profinjene završne obrade. Svaki je dio osmišljen da, jednostavno, pruži najbolje.

Panda. Simply More.

Svi su detalji Pande osmišljeni da postignu najbolju sintezu između estetike i funkcionalnosti. Stoga Panda nije samo lijepa, nego čini ugodnim svako tvoje putovanje. Nasloni sjedala, na primjer, dekorirani su kockastim motivom koji, osim što oplemenjuje unutrašnjost, jamči i bolje prozračivanje i propusnost.

Što to svaku zamisao pretvara u rješenje?

Što god ti padne na pamet da učiniš s njom, Panda će te iznenaditi svojom genijalnošću. Njena kreativnost oslobađa i tvoju: modularni prostori, pretinci za predmete, naredbe na upravljaču… Sve ti je blizu i sve je još lakše. Funkcionalnost, sa Pandom, nije samo rješavanje poteškoća: to je ključ koji otvara tisuću mogućnosti.

Panda. Simply More.

Toliko svestrana Panda nikad nije viđena.

U prostoru za putnike možeš izabrati različite konfiguracije sjedala sukladno svojim potrebama: pomični nasloni koji se spuštaju zajedno, dvostruko, 60/40 ili 50/50 klizno. Sjedalo suvozača može se, pak, spustiti u stolić kako bi se povećao uzdužni teretni prostor ili ponudila ležaljka onome tko sjedi odostraga.

Panda stvarno ne poznaje granice: spuštanjem sjedala i dodavanjem “Cargo Box” spremnika, teretni prostor stvarno postaje praktički ravan, i omogućuje ti da prevoziš što god poželiš.

Uz novi Blue&Me TomTom 2 LIVE, na putovanju, tvoja sloboda postaje bezgranična. Jednostavnim dodirom prstiju ili glasovnim naredbama, na zaslonu navigatora možeš prikazati dostupne funkcije kako bi, zahvaljujući Bluetooth® tehnologiji, mogao koristiti mobilni telefon u potpunoj sigurnosti, stići brže do odredišta ili slušati omiljenu glazbu.

Uređaj koji spaja prednosti integriranog „infotainment“ sustava povezanog sa prednostima prijenosnog navigatora posljednje generacije.

Koja je snaga jača od svih?

Panda voli ljude i voli okoliš. Stoga je za misiju odabrala da štiti oboje. Svi njeni sigurnosni uređaji rade kako bi sigurno putovao, dok motori i „eco-friendly“ tehnologija omogućavaju uštedu na potrošnji i, istovremeno, manje onečišćavanje. U savršenom Panda stilu to je konkretan način da ti izjavi svoju ljubav.

Panda. Simply More.

Katalog i tehničke katakteristike modela možete pogledati ovdje

Kivela Kivela
Kivela © Kivela centar Kostrena d.o.o. 2011.