Poèetna stranica Kivela Fiat Kivela Alfa Romeo Kivela Salon Kivela Servis  
Kivela Kivela
Fiat - Osobna vozila Kivela
Kivela
500X oprema i cijene
Kivela
Kivela Tipo HB - SW
Kivela Tipo Sedan
Kivela Fiat Doblo
Kivela 500
Kivela 500X
Kivela 500 L
Kivela Nova Panda
   
Kivela KOMERCIJALNA VOZILA
Kivela
500X City Look

500X City Look

Kultna ikona

Dizajniran u Centro Stile Fiat, novi 500X predstavlja novu dimenziju nepogrešivog modela 500 u kojem se spajaju stil ikone i moderni crossover koncept, uz dodatak respektabilnih terenskih sposobnosti inačice koja je savršena za vožnje na otvorenom.

500X City Look

STIL I ELEGANCIJA

Fiat 500X je ležerno, zabavno vozilo koje možete ”nositi” svaki dan, kao originalni komad odjeće s mekanim oblicima za maksimalnu slobodu kretanja, te koje će sigurno odražavati osobnost svog vozača zahvaljujući mnoštvu dostupnih opcija za prilagođavanje.

IZVEDBE MOTORA I MJENJAČA

500x nudi širok raspon moćnih benzinskih i dizelskih motora, koji se odlikuju izvanrednim vrijednostima učinkovitosti, fleksibilnosti i ekonomičnosti.

Dostupan je i s tri varijante prijenosa: 5 ili 6-stupanjski ručni, 6-stupanjski mjenjač s dvostrukom spojkom i 9-stupanjski automatski mjenjač.

500X City Look 500X City Look 500X City Look
500X City Look

500X Off-Road Look

OFF-ROAD IZGLED

Kultni dizajn koji spaja Off-Road izgled, jedinstvenom udobnost i modernu tehnologiju. Savršeno za zabavu i vožnju ne naseljenim krajevima bez gubitka elegancije.

500X Off-Road Look

UDOBNOST I ELEGANCIJA

Fiat 500X nudi najbolji sadržaj u ovoj klasi u smislu udobnosti i praktičnosti, zahvaljujući Uconnect™ sustavima s 5 ili 6,5 inčnim dodirnim zaslonima koji omogućuju pristup radio prijemniku, multimediji, telefonu i Uconnect™ LIVE uslugama.

Fiat 500X također nudi eco:Drive™ uslugu koja omogućuje uštedu do 16% na troškovima goriva i smanjenje CO2 emisija, kao i my:Car™ uslugu koja uključuje interaktivni korisnički priručnik koji vam može pomoći u održavanju vozila i rješavanju problema u nuždi

TEHNOLOGIJA I SNAGA

500X CROSS, nudi širok raspon moćnih benzinskih i dizelskih motora, koji se odlikuju izvrsnim performansama i niskom emisijom CO2.

U izvedbama Off Road Look, ”All Weather” način rada zamijenjen je s ”Traction+” funkcijom koja u izvedbi s pogonom na četiri kotača ubrzava prijenos okretnog momenta na stražnju osovinu.

Dostupan je i s tri varijante prijenosa: 5 ili 6-stupanjski ručni, 6-stupanjski mjenjač s dvostrukom spojkom i 9-stupanjski automatski mjenjač.

500X Off-Road Look 500X Off-Road Look 500X Off-Road Look
Kivela Kivela
Kivela © Kivela centar Kostrena d.o.o. 2011.