Početna stranica Kivela Fiat Kivela Alfa Romeo Kivela Salon Kivela Servis  
Kivela Kivela
Kivela Kivela Fiat Kivela Alfa Romeo Kivela Salon Kivela Servis
Kivela Kivela Kivela Kivela KivelaNovi Jeep Renegade Kivela
Kivela
Kivela Novi Jeep Compass spremni za život
Kivela Novi Jeep Renegade
Kivela Prodaja rezervnih dijelova za Chevrolet i Opel vozila
Kivela JEEP u Kivela centru Kostrena!
Kivela Potrošnja i CO2
Kivela Najjeftinije održavanje Fiat vozila
Kivela Test Punta EVO
Kivela Fiat 500 Twinair
Kivela Što vam nudimo...
Kivela ROYAL ENFIELD - Legenda živi
Kivela Restauracija starih vozila
Kivela
Jeep Renegade

Jeep Renegade

Najsposobniji mali SUV svih vremena

Vidite li obiteljske sličnosti? Od prepoznatljive rešetke sa sedam prečki do snažne pojave, potpuno novi Renegade je pravo Jeep vozilo. Ovaj novi mali Jeep SUV zahvaljujući svojim manevarskim sposobnostima predstavlja savršeno rješenje za vožnju po gradu, a zahvaljujući svojim terenskim mogućnostima i za istraživanje novih staza.

Potpuno novi Jeep Renegade za 2015. je spreman, željan i sposoban.

Novi Jeep Renegade u marku sa karakterističnom mrežom hladnjaka sa sedam utora donosi novu razinu značajki vrijednih divljenja: koncipiran je za gradsku vožnju ali se kao kod kuće osjeća i u divljini, te je pun jedinstvenih detalja i legendarnih dizajnerskih rješenja marke Jeep.

Sprijeda je legendarna mreža hladnjaka sa sedam utora i obrubom u živoj boji, dok su za elegantniji izgled okrugla svjetla skrivena ispod poklopca motora.

Trapezoidni blatobrani nastavljaju baštinu marke Jeep. Znak kultnog spremnika za gorivo obilježava oblik stražnjih svjetala, krova MySky™ i natpisa Renegade na boku vozila.

Sistem panoramskog krova MySky™ omogućava zanimljiv panoramski pogled i na raspolaganju je u dvije verzije.

Novi Jeep Renegade u svim je aspektima pravi Jeep s moderno oblikovanim i najmanjim detaljima.

Jeep Renegade

Istaknite se i ustanite

S prostorom za pet osoba, koji se mogu udobno voziti, s velikodušnim teretnim prostorom i puno domišljatih pretinaca za skladištenje stvari, novi Renegade ima sve što vam je potrebno da se zabavljate svoj ​​način.

Unutrašnjost potpuno novog Jeepa Renegade uključuje izrađene detalje, izvorni i kvalitetan izbor boja i materijala, najsuvremeniju tehnologiju te pomno odabrana mjesta za odlaganje predmeta.

Robusnim i energičnim oblikom potvrđuje legendarne vrijednosti marke te njezinu eleganciju podiže na višu razinu. Inspiraciju crpi iz opreme za ekstremne sportove, a dizajnerski stil određuje ispreplitanje mekanih oblika i robusnih detalja.

Oni zajedno čine jedinstveno oblikovani element sa snažnim i trajnim emocionalnim učinkom.

Udobnost još nikada nije bila tako upotrebljiva

Unutrašnjost novog Jeepa Renegade koncipirana je tako da maštovito udružuje opipljive materijale s upotrebljivim funkcijama. Mekane ploče isprepletene su s drskim upotrebljivim elementima, primjerice sa suvozačevom ručicom, koja je neizostavna kod adrenalinske terenske vožnje.

Dizajnerski pristup inspiriran prema konceptu legendarne baštine marke Jeep, vidljiv je u cijeloj ukusno uređenoj unutrašnjosti.

Pogledajte galeriju i detaljnije proučite unutrašnjost novog Jeepa Renegade.

Tehnologija na dodir

Tehnologija na dodir

Komunikacija, zabava i navigacija. Novi Jeep Renegade nudi vrhunsku tehnologiju koja vam omogućava brzo i jednostavno upravljanje svim funkcijama.

Podesite svoje savršeno putovanje: 7-inčni TFT zaslon u boji

Najveći zaslon armaturne ploče sa svim bojama u segmentu koji je na raspolaganju kao dio serijske opreme u verzijama Limited i Trailhawk omogućava vam da sa sklopkama na obruču upravljača prilagodite opseg informacija za prikaz na zaslonu.

S jednostavnim ikonama i uputama zaslon pruža brojne mogućnosti prilagodbe, recimo posve osnovni prikaz brzine ili posebne informacije o stanju vozila, a kod verzije s pogonom na četiri kotača omogućava izbor načina Selec-Terrain.

Ostanite povezani sa svojim svijetom: Informacijsko-zabavni sustav Uconnect

Udobnost vožnje i zabava osigurani su sa dodirnim zaslonom sustava Uconnect (radio Uconnect s 5-inčnim zaslonom, radio navigacija Uconnect s 5-inčnim zaslonom i radio navigacija Uconnect s 6,5-inčnim zaslonom) te ugrađenim sklopkama na volanu za upravljanje radijskim postajama AM/FM, digitalnog radijskog prijamnika (DAB), tehnologije Bluetooth i izvora medija USB.

Ostanite povezani sa svojim svijetom: Informacijsko-zabavni sustav Uconnect

Sa spojivim pametnim telefonima pomoću tehnologije Bluetooth u svakom ćete trenutku moći prostoručno upravljati glazbom, vijestima i pozivima. Osim toga, radio navigacija Uconnect s 5-inčnim zaslonom nudi navigacijski sustav koji je razvijen u suradnji s proizvođačem TomTom, a radio navigacija Uconnect s 6,5-inčnim zaslonom pruža navigacijski sustav s izvanrednom 3D grafikom, sustav GPS sa senzorima koji osigurava precizno određivanje položaja vozila i na područjima gdje GPS signal može biti ometan te unos ciljne adrese glasovnim naredbama koje omogućavaju unos cilja s navođenjem cilja u jednoj rečenici.

Osluhnite zvuk avanture: sustav BeatsAudio

Sa sustavom BeatsAudio&trade sa 6 zvučnika i snagom 560 W čut ćete jasan zvuk visoke razlučivosti.

Sustav BeatsAudio u Jeepu Renegade uključuje:

  • 2x kupolasti visokotonski zvučnici BeatsAudio na armaturnoj ploči;
  • 2x kupolasti visokotonski zvučnici BeatsAudio u vratima;
  • 4x 6 x 9-inčni srednjofrekvencijski niskotonci BeatsAudio, ugrađeni u prednja i stražnja vrata;
  • 1x niskotonski zvučnik dimenzija 165 mm 10L u stražnjoj polici;
  • 8-kanalno digitalno pojačalo BeatsAudio snage 400 W

Ostavite trag

S novim Jeepom Renegade imate bezbroj mogućnosti.

Odabirom dodatne opreme unutrašnjosti Mopar možete ostaviti trag s obzirom na svoje potrebe za prilagodbama.

Pripravan za avanture

Moć i nadzor. Između vas i avanture po gradu ili na terenu neće biti nikakvih prepreka.

Novi Jeep Renegade je vozilo s najboljim terenskim mogućnostima u klasi koje zajedno s 9-stupanjskim automatskim mjenjačem u segmentu, inovativnim i nezaustavljivim pogonskim sustavima Jeep Active Drive i Active Low Drive te sustavom za sprječavanje proklizavanja pogonskih kotača Selec-Terrain omogućavaju nenadmašan užitak u vožnji.

Prvoklasne mogućnosti za adrenalinsku vožnju koju jamči certifikat Trail Rated.

Budite prvi: 9-stupanjski automatski mjenjač

Novi Jeep Renegade prvo je kompaktno sportsko terensko vozilo s 9-stupanjskim automatskim mjenjačem koji poboljšava udobnost vožnje i mogućnosti s praćenjem temperature i brzine, elektronskim nadzorom stabilnosti te s više od 20 pojedinačnih shema stupnjeva prijenosa za posebne uvjete na cesti.

Budite prvi: 9-stupanjski automatski mjenjač

Ovaj novi mjenjač omogućava bolji odaziv tijekom vožnje te brže ubrzavanje i glatkije mijenjanje stupnjeva prijenosa što je odlično za vožnju autocestama.

Ekstremni pogon na četiri kotača: Jeep Active Drive

Za postizanje najboljih mogućnosti pogona na četiri kotača u klasi u svim voznim uvjetima novi Jeep Renegade odlikuje se izvornim kvalitetama marke Jeep te nudi dva inovativna pogonska sustava: Jeep Active Drive i Jeep Active Drive Low.

Jeep Active Drive

Jeep Active Drive

Pogonski sustav Jeep Active Drive potpuno je elektronski nadziran te omogućava nesmetano prebacivanje između pogona na četiri kotača i pogona na dva kotača bez obzira na brzinu.

Sustav ne zahtijeva sudjelovanje vozača, omogućava korekcije kod dinamičkog skretanja te poboljšava okolnosti podupravljanja i nadupravljanja.

Jeep Active Drive Low

Pogonski sustav Jeep Active Drive Low temelji se na sustavu Jeep Active Drive i omogućava odnos stupnjeva prijenosa 20 : 1 za vožnju uzbrdo pomoću izvornog pogona na četiri kotača.

Sustav sustavu Selec-Terrain dodaje nadzirano spuštanje niz strminu, a verzija Trailhawk u sustavu Selec-Terrain uključuje funkciju Rock (stijene) koja poboljšava prianjanje kotača.

Zadržite nadzor: sustav za nadziranu vožnju niz strminu

Sustav za nadziranu vožnju niz strminu (HDC) omogućava kontinuiranu i nadziranu vožnju po neravnom ili kliskom terenu bez da vozač mora pritisnuti papučicu kočnice.

Kada je sustav aktiviran, vozilo će se niz strmi teren spuštati pomoću kočionog sustava ABS koji će nadzirati brzinu svakog kotača i osigurati optimalnu brzinu i količinu gibanja vozila.

Odličan u svim uvjetima: Selec-Terrain

Sustavi Jeep Active Drive i Active Drive Low opremljeni su sustavom Selec-Terrain za sprječavanje proklizavanja pogonskih kotača. Sustav Selec-Terrain omogućava izbor željenih cestovnih ili terenskih postavki za postizanje najboljih mogućnosti.

Doživite slobodni i neukrotivi duh marke s pet prilagođenih postavki: s načinima Auto (automatski), Snow (snijeg), Mud (blato) i Sport (sportski) te s načinom Rock (stijene) koji je ekskluzivan kod verzija Trailhawk sa sustavom Jeep Active Drive Low.

Jeep Renegade Jeep Renegade Jeep Renegade Jeep Renegade Jeep Renegade Jeep Renegade

Cjenik vozila i dodatne opreme za Jeep Renegade

Kivela Kivela
Kivela © Kivela centar Kostrena d.o.o. 2011.