Početna stranica Kivela Fiat Kivela Alfa Romeo Kivela Salon Kivela Servis  
Kivela Kivela
Kivela Kivela Fiat Kivela Alfa Romeo Kivela Salon Kivela Servis
Kivela Kivela Kivela Kivela KivelaNovi Jeep Compass spremni za život Kivela
Kivela
Kivela Novi Jeep Compass spremni za život
Kivela Novi Jeep Renegade
Kivela Prodaja rezervnih dijelova za Chevrolet i Opel vozila
Kivela JEEP u Kivela centru Kostrena!
Kivela Potrošnja i CO2
Kivela Najjeftinije održavanje Fiat vozila
Kivela Test Punta EVO
Kivela Fiat 500 Twinair
Kivela Što vam nudimo...
Kivela ROYAL ENFIELD - Legenda živi
Kivela Restauracija starih vozila
Kivela

ODVEZITE SE U NEKONVENCIONALNO

Potpuno novi Jeep® Compass odvest će vas dalje od standardnih i konvencionalnih putova kako biste mogli razmotriti svakodnevni život na nekonvencionalan način.

Jeep

Cjenik vozila i dodatne opreme: Jeep Compass | Jeep Cherokee

PROFINJENA DUŠA

Krenite na putovanje na kojem ćete sresti četiri vodeće figure u polju dizajna, korisničkog iskustva, tehnologije i sposobnosti, koje su svojim radom i načinom razmišljanja promijenile društvo i svakodnevni život, nadahnjujući kako ljudi pristupaju promatranju i interakciji sa svijetom.

Prednja maska

Legendarna maska sa sedam otvora, najpoznatiji simbol marke Jeep® stilizirana je kako bi potpuno novom modelu Jeep® Compass pružila svježu i inovativnu osobnost.

Otvor za dnevno svjetlo

Najbolja značajka potpuno novog modela Jeep® Compass: kromirani okvir otvora za dnevno svjetlo koji zaokružuje stražnje staklo, što vozilu daje profinjeni izgled više klase, uravnotežen agresivnom i odmah prepoznatljivom pojavom.

Izvučeni branici

Snažniji i atletski profil. Trapezoidni i izvučeni lukovi kotača zaokružuju vanjski izgled, pružajući vozilu agresivan i mišićav izgled. Rezultat je oblik skulpture koji neće proći nezamijećeno.

Dvodijelni krovni otvor

Potpuno novi Jeep® Compass pun je dostupnih i korisniku prihvatljivih značajki, uključujući dvodijelni široko otvarajući krovni otvor koji vam pruža sav svježi zrak i toplinu sunca koje želite.

Kožom presvučeni upravljač

Precizna završna izrada i visokokvalitetni materijali istaknute su značajke Jeep® kožom presvučenog upravljača s integriranim kontrolama audio, glasovnog i sustava pomoći u vožnji, koje omogućuju da ruke zadržite na upravljaču uz svu pažnju usmjerenu na cestu.

Sjedala

Školjkasta sjedala su udobna i uključuju kontrastne boje šavova, što unutrašnjosti pruža dojam ekskluzivnosti.

SVLADAVANJE OTVORENOG PROSTORA

Potpuno novi Jeep® Compass nudi dva inovativna pogonska sustava za u klasi najbolje 4×4 sposobnosti.

Uconnect™ 8.4 NAV

Nova generacija Uconnect™ 8.4 NAV sustava uključuje niz hands-free komunikacijskih, zabavnih i navigacijskih značajki s velikim, među najboljima u segmentu, 8,4 inčnim dodirnim zaslonom, koji podržava geste višestrukog dodira, s mogućnošću hvatanja, dodirivanja i potezanja prstima.

7" ploča s instrumentima

Ova 7-inčna kolor LED ploča s instrumentima vozačima nudi niz opcija prilagođavanja, od osnovnog očitanja brzine preko specifičnih informacija o statusu vozila do individualiziranja prikaza informacija.

Zrcalna funkcija

Uconnect™ 8.4 NAV uključuje Apple CarPlay i Android Auto aplikacije. Pametniji, jednostavniji i sigurniji način uporabe vašeg Apple ili Android pametnog telefona unutar vozila, koji vam olakšava telefoniranje, pristup glazbi, slanje i primanje poruka i puno više.

4x4 sustavi

Potpuno novi Jeep® Compass nudi dva inovativna pogonska sustava za u klasi najbolje 4×4 sposobnosti. Jeep® Active Drive i Jeep® Active Drive Low automatski se i bez prekida prebacuju između 4×2 i 4×4 pogona za stalno usmjeravanje okretnog momenta i optimalno držanje podloge.

Kutovi silaska

Model Jeep® Compass Trailhawk®postiže Trail Rated® sposobnosti s dosad neviđenim kutovima pristupa, prelaska i silaska, zahvaljujući jedinstvenom prednjem dijelu i većoj udaljenosti od tla. U klasi najbolja udaljenost od tla i sposobnosti također uključuju zaštitne ploče podvozja, Hill Descent Control sustav i 17-inčne terenske gume.

Selec-Terrain® sustav

Selec-Terrain® sustav upravljanja pogonom projektiran je za optimiziranje vožnje s pogonom na četiri kotača za dosad neviđene sposobnosti na bilo kojem terenu. Ovaj sustav elektronski koordinira i optimizira do 12 sustava, osiguravajući unaprjeđenu kontrolu vozila.

Kivela Kivela
Kivela © Kivela centar Kostrena d.o.o. 2011.